mandag 14. januar 2008

Jenteprosjekt

Ingrid og Ida dro opp til Sjusjøen for å være med på den første av tre samlinger i Nofs jenteprosjekt. Og vi hadde en veldig bra helg!
Lørdagen gikk vi langtur med selveste Hanne Staff, selveste juniorlandslagstreneren og selveste Mari J.A. Og i tillegg møtte vi på selveste Espen Weltzien og en gjeng andre uforglemmelige tyrvinger. Det kunne jo ikke annet enn å bli en herlig langtur! Utforkjøringer, sol, blå extra - namnamnam!

Etterpå fortalte Hanne oss om alle sine hemmelige veier til suksess - den eneste feilen var at alle konkurrentene våre også hørte på;-) Så dro alle jentene (spreke som de var) ut på en 2.økt. Nivået var dog litt forskjellig - noen pratet mer enn de gikk... På kvelden lagde vi felles-middag, etterfulgt av en "mat-prat". Spiseforstyrrelser er et veldig aktuelt tema, og det ble derfor en veldig interessant samtale mellom 15 jenter og en Frode B. Og i tillegg fant vi ut at vi er myyye flinkere enn langrennen og friidretten! Klapp på skulderen.

Søndag var det ski-o for Tyrvingjentene, og ja.. vet ikke hva vi kan si om det. Ida lå og kavet like mye som hun sto og staket, og Ingrid må ha stått litt mer på beina for hun var best av de to. Men gøy var det!

Å ha en sånn samling midt på vinteren gjør godt for motivasjonen. Det finnes mye man blir minnet på når man møter alle konkurrentene sine, og treningslysten bare vokste gjennom helgen.

Så nå må vi ut å trene!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såå fin blogg ni har jenter! Tone å jag er litt avundsjuka ;)
Jag syns dere var kempe spreke i helgen. Skal bli digg å löpe for samme klubb som dere!

God trening fremover.
Hilsen Åsa

Anonym sa...

next update please!!

serr ass