lørdag 30. august 2008

NM lang + NM mellom

Denne helgen er tyrvingjentene i Tromsø for å prøve å forsvare fjorårets medaljefangst i NM. Ingrid B har blitt syk og er igjen hjemme, men det er et ok alternativ og sitte her og følge med på livesendinger også. Hvertfall når tyrving er med på å prege toppen av resultatlista. Juniorjentene i Tyrving representeres i år da av: Ida, Rannveig, Hanna, Ingrid S. (Live sykler Birkebeinerrittet i dag)

Langdistansen på fredag ble for mange en ganske lang konkurranse. Våre jenter ser ut til å ha kommet seg fint rundt, noe som endte med en 12.plass til Ida og en 13.plass til Rannveig.
(kanskje får vi en oppdatering om hvordan hovedpersonene selv syntes løpet gikk....)
Det som må nevnes er at Tyrvings Morten Saue løp inn til en veldig sterk 2.plass i H17-18. GRATULERER!

Seniorene våre løp også bra. se mer på: tyrvingelite.blogspot.com

I dag (lørdag) har det vært mellomdistanse. Både Rannveig og Ida løp i dag bra. Begge lå lenge på pallplass (veldig spennende å følge med på livesendinger... ;-D ) , men til slutt ble de henoholdsvis nr. 5 og nr.8, Rannveig var bare halvminuttet bak 3.plassen.