mandag 22. februar 2010

Spis eller bli spist

Nå har vi snart vært her i en uke, og storkoser oss. Endel begynner å bli litt slitne, men det er jo ikke rart. Om tre dager begynner konkurransene, og det gleder vi oss veldig til!
Mellom - sprint - lang - mellom.
Alle gutta hevder de skal vinne sammenlagt.

Siden sist har vi vært i Kas (uttales Kazh). Der ble det mye bra trening og litt sightseeing i de lokale ruinene + fredagsmarkedet.

Nå befinner vi oss i Antalya igjen. I går regnet det litt på morgenen og var litt overskyet, men i dag var det perfekt vær igjen - tror vi er veldig heldige! Pleier visst å regne en del...

I dag var vi på Gebiz kartet og løp først en o-intervall, spiste lunsj på en liten lokal sjappe i landsbyen Gebiz, solte oss/sov/leste/danset/pratet, og som andre økt trente vi en variant av "følg jon" på samme kartet. Kult terreng! Veldig raskt, med mange bratte og ikke så bratte kurveformasjoner. Vet ikke hvor raske vi var, men finnene hadde løpt en økt på samme kartet i fjor - 10,5 km på 55 min.

Folk her er veldig hyggelige, virker som de liker turister veldig godt! - og ikke bare fordi vi har penger. Noen er genuint hyggelige også. Men kan være vanskelig å skille mellom "genuine" og "genuine fake" - det lærte vi på marked.

Skal legge ut noen bilder nå. Det er morsommere enn all denne lesingen.

PS. Her i Tyrkia er det mange dyr overalt. Hittil har en liten hund prøvd å ta en bit av Bjørn (men alle vet jo at bjørner er sterkere enn hunder), og vi har kjørt på en høne (som smalt inn i frontruta og deretter løp opp bakken bak bilen - rare dyr). Ellers har alle det bra.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Gebiz-kartet her > http://www.orienteering.org.tr/images/GEBIZ.jpg

Taz sa...

hehe, høner løper etter at hodet er hugget va, så ikke så rart...