mandag 11. februar 2008

Jenteprosjekt 2

Ingrid og Ida fikk begge to dra på jenteprosjekt igjen, til Sarpsborg/Mysen området.

Fredag begynte vi med styrkeøkt ledet av Hanne S.
Masse øvelser for indre muskler, ytre muskler og muskler jeg (Ida) ikke visste fantes senere hadde jeg en mistanke om at det kom til å bli to støle dager, men ble alikevel med på noen hekkøvelser etterpå. De var også fremmede for kroppen, og mistanken ble bekreftet. Taco (som vanlig;) til middag, og som de flinke idrettsutøverne vi er gikk vi rett og la oss etterpå.

Lørdag startet med mellomdistanse i Mysen. Ekt og god konkurranse til tross, litt snø i terrenget satte en liten demper på det hele for min del. Myr er tungt fra før om ikke man skal tråkke igjennom snø, vann, så opp igjennom vann igjen, så opp igjennom snø igjen hver gang man setter ned foten. Kaldt, kaldere, kaldest.
Vi dro hjem og varmet tærne på OL Flaggtreffs enorme klubbhytte, og fikk noen tips fra trenerne om hvordan trene o-teknikk. Også var vi enda litt smartere...
2.økta løp vi på samme sted som Nom-testløpene 07, og der var det bart! Herlig å løpe skikkelig orientering igjen, med gjørme og kvister og all mulig dritt!:D Frode og Hanne satt på lur i skogen så vi fikk alle litt følge på veien.
Etter nøyeavstemning endte vi på kina restaurant i Sarpsborg på kvelden. NAM!
Lørdag kveld satt selvfølgelig alle klistra til tv'en og så på grand prix, utenom noen ivrige sjeler som produserte 6 mugger smoothie til hele gjengen. NAM igjen!
For at ikke grand prixen skulle forderve oss helt måtte vi jo bruke hjernen til noe fornuftig igjen og Frode hadde selvsagt ordnet en quiz. Det er liksom greia hans. Noen var dårlige på ting de absolutt burde vært gode på (postbeskrivelser;), mens noen var gode på ting man ikke skulle tro de var gode på (rangering av kommuner fra nord til sør;)
Det hele ble avgjort ved en kartstafett som lignet endel på det vi gjør med tyrving på tirsdagstreningene - finne kartutklippet på hele kartet.
Ingrid sitt lag vant, Ida sitt tapte. Var det ikke sånn det var?

Søndag dro vi igjen mot Sarpsborg for å løpe langdistanse med fellesstart/puljestart. Løype med masse innviklede sommerfugler (lurer på noen egentlig er disket?) og bra stipuleringer av Frode og Hanne gjorde at det ble et skikkelig close race, og umulig å henge! Folk løp i alle retninger, før en hel gjeng møttes på siste fellespost og hadde "første mann i mål" :)

Bjørn, Torgeir og Ingrid S dro til østfold på dagssamling og løp også langdistanse økten, etterfulgt av en 2. økt der Nom testløpene 07 gikk. Nikoline og Ida hengte seg (spreke!) på:)

Nå er vi slitne.. Bra samling! 3-4 timer orientering - kan ikke annet enn å være førnøyde=)

1 kommentar:

Anonym sa...

Var ikke bare Ida som syntes styrkeøkten var tøff.. Er fortsatt støl i både mage og bein! =) hehe... kanskje et tegn på at jeg burde trene styrke litt mer?!

Uansett veldig bra helg med masse bra økter!