torsdag 14. februar 2008

Tyrvings jenteprosjekt

Denne vinteren har Tyrving sitt eget lille jenteprosjekt for de litt yngre i klubben. Og denne uka fikk juniorjentene i oppgave å ordne i stand til klubbkveld! =) Ida lagde en løype på NM sprint kartet fra i fjor, og med mangel på postskjermer ble postene merket med dopapir eller klippetanger. (noe som fungerte helt fint!) Live, Ida, Hanna, Ingrid S og Ingrid B skygget hver sin jente og pratet litt om løypa. Men det som vi trodde var en ganske utfordrene løype, var visst ikke så veldig vanskelig likevel. Noe som tyder på at vi har noen flinke rekruttjenter på vei oppover! ;-)
Etter treningen var det lek og moro med kartstafett og kartpuslespill. Og selvfølgelig saft og kaker fra Din Baker! :)

Det ble en bra kveld, og jentene hadde allerede mange spennende(!) ideer til neste kveld... Så det ser bra ut for tyrvingjenter i flere år fremover!


Denne uka har det også vært gate-o løp. Det var igjen start fra Rykkinhallen, og igjen var det mye IS! Men folk holdt seg stort sett på beina.... og resultater og veivalgsanalyser kommer på tyrvingsiden når bare Arne har lagt det ut: http://www.tyrving.idrett.no/ezp//index.php/article/archive/155/

Nå skal det bli bra med ferie! Den kan vi bruke til masse trening....

Ingen kommentarer: