mandag 1. mars 2010

Motivasjon #1

" Årets 10mila-skog blir ett oemotståndligt härligt stycke mellansvensk skog. Banläggarna kommer inte att spara på gafflingen och du kan vara helt förvissad om att vi kommer att bjuda på riktigt bra orientering, i terräng som allt som oftast är precis så fin som bilden här bredvid antyder. "

(lyckades tyvärr inte rappa bilden)

Arrangerande föreningar kommer att göra allt för att klassiska 10MILA ska vara den fest som alla förväntar sig. Arenaplats vid årets 10MILA kommer att vara Arena Grosvad, som är Finspångs stora idrottsanläggning. Där kommer man att kunna erbjuda alla deltagare ett TC som vi tror saknar motstycke. Det blir inte bara den fantastiskt fina orienteringsterrängen och alla de vanliga tekniska finesserna utan också en rad andra godbitar. Vi tar dem från början …

Korta avstånd mellan Arena och av- och pålastning av bussarna!

Bekvämt boende inomhus och nära i bl. a Grosvadsskolan!

Dusch och bastu inomhus!

Medleys förnämliga äventyrsbad

Arenan på Finspångs stora idrottsanläggning Arena Grosvad - kompakt TC - mycket korta avstånd och hög bekvämlighet!

Matservering i Ishallen med 600 sittplatser

Listan kan säkert bli längre men vi slutar där! Visst är det upplagt för en härlig klubbhelg för alla åldrar i gemenskapens tecken. Och till allt detta lovar vi bra orientering i en härlig och utslagsgivande terräng i kanten av Kolmårdens djupa skogar.

Ingen kommentarer: