søndag 18. april 2010

Vårstafett og Solrenning

Vi stilte ett lag på Vårstafetten. Rannveig, Cassie, Åsa og Anna. Det var 4km kort løype i delvis ganske teknisk deilig berg i dagen terreng, men med innslag av tung lyng og bratte bakker.

Det var gøy å løpe, men dte klaffet ikke helt for alle den dagen. Rannveig startet og det så bra ut fra start. Men det viste seg at den tunge terrengen ble for mye for beina etter et år borte fra o-løp. O-teknisk så gikk det ellers bra. Cassie stakk av gårde i like fin fart og løp sammenlignet med strekktider bra, men når man er inne i go trans så er det fort gjort å glemme en post. Så vi ble her disket. Åsa farta iveg lykkeligt uvitende og gjorde ett bra teknisk løp. 2 minutter tap på et veival var det eneste feilen/dumme jeg fant på. Anna på siste etappe gjorde norges premiär i o-løypa i sitt liv og har dermed et nytt o-land! Hun var nog litt nervøs trots at det bare var noen km til svenske grensa. Var ikke helt fornøyd i mål og hade bommet endel. Men nå kan det bare gå bedre! =)
På Solrenningen idag løp Ingunn, Anne, Åsa, Cassie og Rannveig vanlig D21 klasse. Det var deilig og gøy. Ida og Marianne kempet i junioreliteklassene.
Sosialt samvær med en knallgod middag på hytta i Bølingshavn.

3 kommentarer:

Cassie sa...

Soooorrrrry!!!

Har aldri skjedd før og skal aldri skje igjen...

Cassie

Taz sa...

Du er forgiven! =) Men om du gjør det igjen så.... ;)

Nej då, sånt happens.

Jeg fikk hjernslepp og disket Södertäljes førstelag, på første etappen på SM stafetten en gang.

Anonym sa...

Jazzå, Taz - så det er derfor du må bo i Norje nå ;-)