tirsdag 27. oktober 2009

JEC


JEC ble ingen stor opptur. Visste at ikke beina var i sitt livs form så da fikk det stå på hodet sine ferdigheter. Når ikke de heller strakk til ble det nedtur i ett terreng som egentlig innbød til mange oppturer. Terrenget lignet veldig på Tsjekkisk terreng, kurver, løvbunn og steinformasjoner (for de som var med på Påskesamling 07 og husker det!). Sprinten var OK gjennomført, en tabbe i veivalg/kartlesing og en bom på omtrent 20 sekunder. På langdistansen fikk jeg to x to min bom før 4.post (skjønner fortsatt ikke hva som skjedde på 2.posten!), men fra 5.post og utover tok det seg opp. Ble mer offensiv, skjerpa og løp et nokså godt løp derfra og inn! En veivalgsbom som kostet omtrent ett minutt mot slutten, og et hardt fall som kostet nesten ett minutt til var eneste store hindringer. Utrolig kult terreng og et utrolig morsomt o-løp! Fartsfylt, men fortsatt tungt, og tidvis veldig vanskelig! Alt det beste o-idretten har å by på!

Skal prøve å få lagt ut kart i løpet av uka:-)

Med JEC er høstens siste viktige løp ferdige, og det er deilig! Ikke fordi jeg nå skal ta en pause og bare kose meg i sofaen, men fordi det som skulle være sesongavslutningen viste seg å bli sesongstart!
Tenkte som så at ingenting er mer motiverende enn å ikke få gjort sitt beste når man løper med Norge på brystet, og når både hjernen og kroppen vil er det ingen grunn til å kaste bort høstsola ved å sitte i sofaen..

så dermed.. ut å tren!

2 kommentarer:

Taz sa...

Kul å lese. Og fint bilde, du klær i de fargene! Å trene nok er nog ikke vårt problem nå. Å få alle på beina igjen å holde seg skadefri er tingen. Tren smart!

Fast sa...

synes du er flink jeg. Ikke stress med å tren så mye. Prøv heller å løp litt for annenhver dag, og ikke bli sliten :)